Ashtangaprogram senhøst


Ashtanga program senhøst


Oppstart av ASHTANGA PRORAM I TØNSBERG - SENHØST 2021:

20. oktober - 23. desember

 

 

Da er det satt opp en timeplan med Mysore, veiledet og ledet klasser. Søndag-fredag. Morgenklasser, ettermiddagsklasser og digitaleklasser.

Det er intime klasser med plass til 12+ personer. Dermed får du tett oppfølging med korrigeringer og justeringer, og det høyt potensialet for god innlæring fordi jeg har god tid til alle.

Vi gleder oss til å prøve ut å ha Ashtanga programmet hos Studio Lille 2021.

 

Utover Ashtanga programmet settes det opp ulike kurs over 7 uker; introduksjonskurs til Ashtanga yoga, kurs for rustne erfarne ashtangis, basic yoga kurs, barselyoga kurs, yoga for menn kurs og tilbud om bedriftsyoga. Kursene holdes på ulike steder i byen.

 

 

PROGRAM:

 

Mysore:

Mandag og onsdag kl 6.15-8.00.

Tirsdag og torsdag kl 6.15-10.00 med egen praksis kl 6.15-8.00.

Søndag kl 9.30-11.30 (mixet - går også digitalt)

 

Ledet klasse (går også digitalt):

Tirsdag kl 16-17.15 halv serie

Fredag kl 6.30-8.00 full serie

 

Kurs:

Torsdager kl 16:00-17:15 Introduksjonskurs til Ashtanga yoga

Torsdager kl 17:30-18:45 Kurs for rustne erfarne ashtangis

 

OBS

*Trenger du at Mysore klassene starter tidligere og avslutter senere. Ta kontakt 9201776.

*Påmelding og spørsmål til 92017760. Påmelding til alle klassene i forkant - for morgen klasser kvelden før helst innen kl 21 - for ettermiddagsklasser innen kl 12 samme dag.

Betalingsløsning settes opp nå. I mellomtiden si bare ifra hva du vil betale for så skriver jeg det opp og sender lenke via e-post når klart.

 

 

PRISER:

 

Ashtanga program, du kan komme både fysisk og digitalt:

(ev 25. og 28. november utgår)

 

5+ ukers førjulskort (15. november - 22. desember)

Kom ubegrenset  1 790.-               

Intro-Mysore Introtilbud for uerfarne. Minimum praksis 2 ganger i uken   1390.-

Kom 2 ganger i uka  1 390.-          

Kom 1 gang i uka  1 190.-

 

1 måned ubegrenset  1 490.-

4 Klipp   990.- (brukes innen 2021)

Ukeskort 650.-

 

Kurs:

Kurs 6 uker, uke 44-50

1350.-

 

*Nå prøver vi oss frem. Tar gjerne imot dine tanker om tidspunktene og andre ønsker. F.eks når passer det for deg hvis du vil komme på yoga før jobben? Passer det midt på dagen? Osv

*Spre gjerne videre

 

 

OM TIMENE:

 

Mysore klasse - du er eller du blir selvstendig. Du lærer hver enkelt pose - vinyasa tellinga og pusten. Du blir rettledet og får justeringer. Du holder på 45 min til 1 time og 30 min alt ettersom hva du har tid til. Du opparbeider og videreutvikler din egen yogapraksis.

 

Mysore mix klasse - ofte starter timen ved å lede stående sekvens også går vi over til Mysore stil. Hvis du kun vil gjøre Mysore så kommer du en halvtime senere. Du blir rettledet og får justeringer. Du holder på 45 min til 1 time og 30 min alt ettersom hva du har tid til. Fin måte å bli kjent med ashtanga yoga praksis.

 

Ledet klasse - du ledes gjennom halv til full første serie i ashtanga yoga. Energisk og uten avbrytelser med vinyasa flyt fra asana til asana og antall pust telles høyt og følges. Mantra før og etter.

 

Veiledet klasse - du blir mer selvstendig og bedre kjent med pust, vinyasa og asanaene. Du lærer solhilsen A og B. Klassen veiledes inn i hver asana gjennom halv serie. Mellom hver asana gjør du vinyasa selv og du teller pusten selv.

 

 

LITT OM KURSENE:

 

INTRODUKSJON TIL ASHTANGAYOGA - yoga for deg som er helt ny til ashtanga yoga.

 

Vil du bli smidigere og sterkere? Ønsker du å etablere sinnsro og plass for avslapning i hverdagen og samtidig være fysisk aktiv? Ta deg tid til deg selv og bli med på kurs.

Dynamisk yoga med oppstart i pust og rolig bevegelse. Vi tar oss tid til å bli kjent med stillingene teknisk. Ettersom vi utvikler oss i kurset ser vi nærmere på flyten imellom stillingene og fokus. Timene vil variere. Du veiledes med justeringer. Krever ingen forkunnskaper. Passer for alle. Se mer kursinfo her (lenke til websiden)

ASHTANGAYOGA KURS FOR LITT EFAREN OG VIDEREKOMMEN - yoga for deg som vært borti eller holdt på med ashtanga yoga og trenger å komme igang igjen.

 

Rusten Ashtangi? Vil du å komme igang med yoga praksisen din igjen, pusse på teknikk og flyt og få på plass fokuset så du kan vende innover? Bli med på dette kurs.

 

Ashtanga kurs hvor det tilegnes både Mysore og ledet metoden med spesielt fokus på utvikling for den enkelte der den er nå. Du blir veiledet med korrigeringer og justeringer. Vi gjennomgår halve førsteserien i Ashtanga yoga. I løpet av kurset utvikler du styrke, utholdenhet, fokus og indre ro.


Se mer kursinfo her https://www.astouyoga.no/arrangement/kurs-introduksjon-til-ashtangayoga-2/

 

LITT OM Sylvia:

Ny Ashtanga yoga lærer i Tønsberg. Sylvia har 10 års erfaring som lærer ifra nord-Norge og Hawaii. Hun underviser på fulltid Ashtanga yoga program med Mysore og ledet klasser, kurs for nybegynnere og erfaren, workshop, og retreats. I tillegg har hun 7-8 års erfaring med bedriftsyoga, basicyoga, gravideyoga, barselyoga og yoga digitalt.

 

  

🔥__Nå er tiden for å skape plass til yoga i livet - en god følgesvenn i alle perioder og aspekter i livet__🔥