Kurs og klasser ashtanga yoga


Ashtanga yoga - kurs og klasser


INTRODUKSJON TIL ASHTANGAYOGA - yoga for deg som er helt ny til ashtanga yoga.

 

Vil du bli smidigere og sterkere? Ønsker du å etablere sinnsro og plass for avslapning i hverdagen og samtidig være fysisk aktiv? Ta deg tid til deg selv og bli med på introduksjon til Ashtanga yoga.


Dynamisk yoga med oppstart i pust og rolig bevegelse. Etterhvert integreres disse med hverandre og vil gi lengre fokus, spenn og dypere avspenning.

Vi kommer til å gå gjennom solhilsener, stående og noe sittende øvelser, forberedende til bro, avsluttende opp ned øvelser og til sist avspenning.


Vi tar oss tid til å bli kjent med stillingene teknisk. Ettersom vi utvikler oss i kurset ser vi nærmere på flyten imellom stillingene og fokus på bandha i stående øvelser. Timene vil variere. I noen ledes du med tilstedeværelse på pust, energi-låsene og blikk fokus. I andre vil tilstedeværelsen være rettet mot flyt i bevegelser. Du veiledes med justeringer.


Krever ingen forkunnskaper. Passer for alle.


Kom på drop-in prøvetime torsdag 18. november for å se om du liker dette. Pris 250.-

 

Torsdager 16:00-17:15
18. november - 21. desember

Kurs starter opp i uke 46 og varer til og med uke 51.


6 ukers kurs, pris 1350.-
Pga flytting av oppstart blir det enten sånn at 2 klaser flyttes til over jul eller flyttes til 2 tirsdager 23.11 og 21.12 hvis det passer for alle kursdeltakerne.
(forbehold om endringer i koronarestriksjoner, ved nedstenging vil det være onlinetimer)
Påmelding i forkant for å sette av plass. DM 92017760 / post@astouyoga.nohttps://www.astouyoga.no/arrangement/kurs-introduksjon-til-ashtangayoga-2/


Yogalærer: Sylvia Stiglic

ASHTANGAYOGA KURS FOR LITT EFAREN OG VIDEREKOMMEN - yoga for deg som vært borti eller holdt på med ashtanga yoga og trenger å komme igang igjen.

 

Rusten Ashtangi? Vil du å komme igang med yoga praksisen din igjen, pusse på teknikk og flyt og få på plass fokuset så du kan vende innover?

Ta deg tid til deg selv og bli med på dette kurs.

 

Ashtanga kurs hvor det tilegnes både Mysore og ledet metoden med spesielt fokus på utvikling for den enkelte der den er nå.

Du blir veiledet med korrigeringer og justeringer.

Vi gjennomgår halve førsteserien i Ashtanga yoga. Hovedpunkter:

Tar tak i stilling for stilling teknisk mht å minne kropp og hodet på hva, hvor og når - samt få tips og hjelp på hvordan komme seg inn i stillinger som utfordrer. Bli mer bevisst på tilstedeværelse her-nå. Dypere fokus på samkjøring av tristhana(pust, blikk og asana) og vinyasa flyt. I løpet av kurset utvikler du styrke, utholdenhet, fokus og indre ro.

 

Kom på drop-in prøvetime for å se om du liker dette. Pris 250.-

 

Torsdager 17:30-18:45
18. november - 21. desember

Kurs starter opp i uke 46 og varer til og med uke 51


6 ukers kurs, pris kr. 1.350.-
Pga flytting av oppstart blir det enten sånn at 2 klaser flyttes til over jul eller flyttes til 2 tirsdager 23.11 og 21.12 hvis det passer for alle kursdeltakerne.
(forbehold om endringer i koronarestriksjoner, ved nedstenging vil det v
ære onlinetimer)
P
åmelding i forkant for å sette av plass. DM 92017760 / post@astouyoga.no https://www.astouyoga.no/arrangement/kurs-erfaren-til-ashtangayoga/


Yogalærer: Sylvia Stiglic