Yoga med Annikken

Yin Yoga med Annikken


Velkommen til en myk, terapeutisk og meditativ yoga time.

 

Yin Yoga er en dyptgående praksis for kropp, sinn og sjel. Vi har en myk tilnærming til øvelsene, der du passivt går inn i øvelsene uten å presse kroppen. Muskulaturen vil kunne slappe av og det dype bindevevet (fascia) i kroppen får rom til å forløse stagnert energi som har ledet til uro, anspenthet og smerter.

 

Vi er i de ulike posisjonene alt fra 1-5 minutter, der du har muligheten til å synke dypt inn i posisjonen og lære å observere hvordan den påvirker deg; kroppslig, mentalt og energetisk. Over tid vil dette øke din kroppsbevissthet, som igjen bringer deg inn i din fredelige natur der du kan kjenne din indre ro, selv i de sterkeste stormer.

 

Vi benytter ulike pusteteknikker for å balansere nervesystemet, slik at kroppen får støtte til å gi slipp på stress og får rom til å helbrede og fornye seg selv.

 

Vi avslutter timen med meditasjon. 

 

Alt timen handler om er å skape rom for deg til å kunne tillate deg selv å være mer tilstede her og nå, gjennom å la kroppen og sinnet hvile i det du gjør. Det er tilstedeværelse som bringer ekte glede og harmoni – som er varm, fredelig sommerdag.

 

Kurset starter tirsdag 30. april.

 

Tirsdager kl. 16.00 – 17.15

Kurs over 7 uker: kr. 1395,-

Drop- in: kr. 250,-

 

Passer også nybegynnere.

 

Spørsmål og påmelding: am.inbalance@gmail.com eller sms til 40857329

Du finner Studio Lille i Træleborgveien 9, sentralt i Tønsberg.


Velkommen til Studio Lille! 💛