Om oss


Praktisk informasjon


I Studio Lille går det faste grupper som trener på pilates reformer, pilates matte eller praktiserer  Yoga, hver dag, hver uke. De fleste hos oss går en gang pr. uke, mange to, og noen tre.

Oversikt over de faste gruppene finner du på timeplanene her: timeplan pilates og timeplan yoga

 

Hos oss kan du booke deg inn på den eller de klassene som passer din egen timeplan. Det betyr at vi holder av en reformer til deg eller en plass i yogasalen til den timen/klassen du har booket deg inn på.  Mange opplever klassen eller klassene sine som viktig egentid i en hektisk uke, der de får et sosialt møtested i tillegg til det fysiske utbyttet aktiviteten gir.


Studio Lille har i tillegg til faste klasser gjennom uken, også faste drop-in klasser med påmelding på fredag ettermiddager, lørdager og søndager.

Drop-in med påmelding høres i utgangspunktet ut som en selvmotsigelse, men vi er ikke veldig store, og ønsker ikke at noen må gå hjem igjen fordi klassene er fulle.

Derfor ber vi om forhåndspåmelding, slik at vi vet alle alle som kommer på drop-in klasse får sitt reformer apparat eller sin plass i yogasalen.


Om kurs og klasser:


Studio Lille har mange klasser på timeplanen hver uke, og her finner du oversikten

Du kan booke deg inn fast på en eller to klasser pr. uke.


Vi har i delt året opp i fem syvukers perioder. (To syvukers perioder i høstsemester, og tre i vårsemester). I skoleferier utgår normal timeplan, men vi setter da opp drop-in klasser for de som ønsker og har anledning til å trene/praktisere. Disse klassene må du selv melde deg på, enten ved å sende oss en melding eller skrive deg på liste som henger i studioet.

Ferieklassene faktureres for seg eller gjøres opp på Vipps i studio samme dag.  


Om du booker deg inn på en eller to faste klasser i uken har har du denne plassen til du sier

den fra deg. Du vil motta en faktura på e-post hver gang vi går inn i en ny syv ukers periode.


Finn tid som passer på vår timeplan og send oss en forespørsel.  Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med Kikkan på tlf. 918 89 009. Om hun ikke svarer akkurat der og da, kan det være hun står i klasse. Hun melder deg tilbake så snart hun er ledig.


Vi registerer kunder med navn, adresse, telefonnr. og e-post første gang i studio, og vi sender ut faktura på e-post etter kurset har startet. Systemet er fleksibelt og enkelt, og lett å korrigere om det skulle ha oppstatt feil eller misforståelser. Du får også tilsendt kode til inngangsdør på mail

eller på SMS.  


Fravær/sykdom/tapte klasser pilates reformer:


Du har mulighet for å ta igjen tapt klasse i løpet av samme syvukersperiode du er inne, dersom du blir syk. Dette er forutsatt at fraværet er meldt fra i rimelig tid og at det er ledig plass på den klassen du ønsker å ta igjen på.

At et fravær er meldt fra i rimelig tid, betyr at vi har mulighet til å tilby plassen til en annen som skal ta igjen en klasse.


For at vi skal kunne oppretteholde ordningen med å ta igjen tapte klasser, er det viktig at du melder fra om fravær så tidlig som mulig. Om du vet at du ikke har mulighet for å delta på en klasse, ta kontakt så ser vi om det er mulig å finne en alternativ tid. 

Vi ønsker å opprettholde denne ordningen fordi vi vet mange setter pris på den fleksibiliteten den gir. Meldes ikke fravær i rimelig tid, er klassen å anse som tapt. 


Ordningen med å ta igjen tapte klasser gjelder kun i ordinære klasser du finner på timeplanen, ikke på ekstraklasser som blir satt opp i forbindelse med helger og ferier. 


Fravær kan meldes fra på SMS til Kikkan på telefon 918 89 009.

Pilates reformer:  


Trening på Pilates reformer er en fantastisk måten å trene funksjonell styrke.

Pilatestrening har spesiell fokus på kjernemuskulaturen eller den kroppsnære muskulaturen, og treningen bidrar til at kroppen fungerer bedre i hverdagen gjennom mer effektiv bevegelse og forbedret holdning. I tillegg gir den forbedret styrke i hele kroppen, økt fleksibilitet, bedre koordinasjon og balanse - en investering i egen helse.      


Pilates reformertrening passer for alle og er en sosial og gøyal treningsform som vil gi deg en stor helsegevinst med trening en eller to ganger fast i uken.


For trening på pilates reformer har vi nybegynnerklasser og øvet-klasser. Vi skiller ikke på nivåer i øvet-klassene, det er nok utforderinger i alle klassene, og den som kjenner reformeren vet å korrigere belastning tilpasset sitt eget nivå. Samtidig blir det mange flere klasser å bytte på, om din vanlige klasse ikke skulle passe en uke.  

  

Øvet-klassene skiller seg fra nybegynnerklassene ved at mange av øvelsene vil holde et høyere teknisk nivå, tempoet er høyere og skiftene mellom de ulike øvelsene går raskere, men du vil også her få tett oppfølging og god veiledning gjennom øvelsene.

Treningsutbyttet er veldig godt i begge klassene, men vi rekker normalt flere øvelser i en

øvet-klasse. 


I Studio Lille finner du entusiastiske, dyktige og erfarne instruktører som alle selv har trent lenge på reformer før de gikk inn i  instruktørerrollen. Alle har også gjennomgått et omfattende instruktørkurs i Studio Lille eller et sertifiseringsprogram hos The Room Norge.


Instruktøren din setter sammen et nytt program for hver uke.

Det kan være ulike deler av kroppen som det fokuseres spesielt på i enkelte klasser.

Programmene er varierte og satt sammen slik at du får trent hele kroppen i løpet av timen.

Instruktøren vil motivere deg til å moblisere ditt beste, slik at du skal få størst mulig utbytte av

tiden du har avsatt til trening hos oss.


Har du trent på pilates reformer hos oss eller andre tidligere, kjenner du nok allerede godt til pilates teknikken og den unike pilates reformeren, og hvilke mange muligheter den gir deg, for effektiv, morsom og allsidig trening. Intet mindre enn en herlig "treningspartner".